En duktig massör i Vasastan

God dagens alla härliga läsare och välkomna till bloggen. Ni som följer mig vet att jag mest skriver om djur och natur. Här och nu ska jag skriva om något helt annat som jag tror ni kommer tycka är lika spännande att läsa om. Nämligen om massage, eller närmare bestämt ett företag jag går till för att få en helt underbar massage av en massör i Vasastan. Eftersom jag mer eller mindre jämt har ont går jag till denne massör och får hjälp. Företaget jag går till heter Queenna Spa Salong.   

Jag vet inte om det har att göra med att jag är kvinna. Det är så mycket krav från höger till vänster och man har blivit uppfostrad att alltid ställa upp på andra. Egentligen är det nog mycket psykisk stress som satt sig i musklerna och som leder till spänningsvärk. Det spelar förresten ingen roll om det är spänningsvärk eller “riktig” värk för det gör lika ont ändå och nu har jag upptäckt två saker. Det ena är att jag har lärt mig att säga nej när folk ringer och ber mig om hjälp, och det andra är att jag går till denne massör i Vasastan. Jag är värd en stunds vardagslyx och det får jag varje gång jag går till Queenna Spa Salong. Jag mår helt enkelt jättebra av att få massage och jag skulle vilja att även ni får uppleva den undergörande kraft som fyller hela ens kropp och själ efter en sådan här behandling i massage. De som arbetar med att ge massage på Queenna Spa Salong är välutbildade och duktiga. Jag tycker definitivt att ni som behöver hjälp av någon massör i Vasastan i första hand ska vända er till Queenna Spa Salong.