Få hjälp inom lantbruk

Hej och god morgon och nu så var det dags för ett litet inlägg på bloggen igen! Jag hoppas att ni alla har det riktigt fint den här vackra morgonen och det ser ju ut som om det här vackra vädret som vi har haft den senaste veckan ska hålla i sig åtminstone några dagar till. Det är både jag och korna på mitt lantbruk i glada över. Att vara lantbrukarare här i Vallsta som jag är, är förenat med otroligt mycket jobb. I det här inlägget hade jag tänkt mig att jag skulle berätta för er som kommer in på bloggen att det finns en man som också bedriver ett eget företag. Han är också en lantbrukare i Vallsta och han heter Lennart Persson. Jag vet att min blogg drar till sig redan befintliga lantbrukare i Vallsta och sådana personer som kanske funderar på att i framtiden bli nästa generations lantbrukare i Vallsta. Det kan vara väldigt bra för er att känna till att ni alltid kan få hjälp av Lennart Persson med allt som rör era lantbruk. Ni som redan har fått hjälp av Lennart Persson vet att hans hjälp verkligen gör skillnad, och ni som funderar på att starta er egen verksamhet men som känner er lite rädda för att satsa, ska veta om att ni alltid kommer att kunna få all den hjälp som ni behöver. Det är nämligen så här att Lennart Persson är en lantbrukare i Vallsta som har en enorm erfarenhet och kunskap som han skaffat sig under åren. Kunskaper som han nu med glädje delar med sig av till andra. Är du intresserad av att få hjälp av honom, eller att få reda på mer om vad för slags tjänster han erbjuder så ska du bara ta och höra av dig till Lennart Persson.