Har du provat på healing?

Trevlig måndag alla härliga och fantastiska läsare och välkomna till bloggen. Ni som följer mig vet att jag mest skriver om djur och natur. Här och nu ska jag skriva om något helt annat som jag tror ni kommer tycka är lika spännande att läsa om. Nämligen om healing, eller närmare bestämt ett företag jag går till för att få en helt otroligt bra healing i Vänersborg. Jag är en person som har många olika slags symptom från både kropp och själ och därför har behov av denna healing i Vänersborg, som jag får på ett företag som heter In my heart.  

Jag vet inte om det har att göra med att jag är kvinna. Det är så mycket krav från höger till vänster och man har blivit uppfostrad att alltid ställa upp på andra. Egentligen är det nog mycket psykisk stress som satt sig i nacken och som leder till huvudvärk. Jag har även ångest vilket inte en enda människa kan tro. Man kan må dåligt utan att det syns, tänk om folk kunde fatta detta! Nu har jag upptäckt två saker. Det ena är att jag har lärt mig att säga nej när folk ringer och ber mig om hjälp, och det andra är att jag går och får healing i Vänersborg. Jag är värd att få bli ompysslad och få healing en stund ibland, och jag får sådan god hjälp varje gång jag går till In my heart. Jag mår helt enkelt jättebra av att få healing och jag skulle vilja att även ni får uppleva det här. De som arbetar med att ge healing på In my heart är välutbildade och duktiga. Jag tycker definitivt att ni som behöver hjälp med healing i Vänersborg i första hand ska vända er till In my heart.