BS Bygg & Allservice

Hej och tjenixen alla härliga och fantastiska läsare och välkomna hit bloggen där jag nästan jämt skriver om djur och natur och vad man kan hitta för svampar och bär ute i skogen. Men idag ska jag prata om något helt annat, det blir faktiskt ett inlägg om ett företag som kan hjälpa till med det mesta inom bygg i Sundsvall. Vi, alltså frugan och jag, har bytt ut alla gamla tvåglasfönster och även ytterdörren och till detta jobb anlitade vi ett företag som heter BS Bygg & Allservice. 

 

Tyvärr känner jag till flera personer som råkat i händerna på oseriösa byggföretag som inte alls haft den kompetens de utgett sig för att ha. Därför hörde min kära fru och jag oss för lite bland både vänner, grannar och arbetskamrater angående företag som kan hjälpa till inom fönsterservice och annat inom bygg i Sundsvall, och några hade fått god hjälp av BS Bygg & Allservice. Det här är ett företag vars hantverkare kan hjälpa er med jättemånga olika saker både utvändigt och invändigt, så är ni intresserade av att få veta mer specifikt om alla tjänster kan ni gå in på deras hemsida för att läsa mer, eller ringa dem. Jag vill verkligen rekommendera det här företaget till alla er som behöver hjälp med något inom bygg i Sundsvall. Att det inte kostade mer än vad det gjorde blev jag lite förvånad över men det får man väl se som en liten extra bonus. Jag är så glad över att kunna ge er det här tipset så att ni som behöver hjälp inom bygg i Sundsvall med omnejd vet att ni med hjälp av BS Bygg & Allservice kommer bli nöjda oavsett vad det är just ni behöver hjälp med.